Formulari de cerca

Cabanes promourà en FITUR la seua atractiva i variada oferta de platges i naturalesa

El municipi de Cabanes tornarà a estar present en la fira de turisme FITUR, que tindrà lloc en el recinte firal Joan Carles I de Madrid del 19 al 23 de gener, davall el paraigua del pavelló de la Generalitat Valenciana.
D'esta manera, l'estand del municipi s'inclourà en el pavelló del Patronat Provincial de Turisme en què es troben la totalitat dels municipis turístics de les comarques castellonenques.
Es tracta d'una excel·lent oportunitat de donar a conéixer els professionals del sector, i també al públic en general, la variada oferta de sol i platja així com de naturalesa que alberga el municipi.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que la presència del municipi en esta important fira turística suposa una oportunitat per a presentar tots els atractius que oferix el municipi.
Siurana ha indicat que “comptem amb una situació excel·lent en tots els seus aspectes amb una connexió en totes les vies de comunicació importants, i més encara amb la que connectarà amb el futur aeroport”.
La primera autoritat municipal va explicar que el municipi disposa d'una atractiva oferta de sol i platja amb unes platges cada vegada més cuidades i amb uns paratges naturals de primera categoria.
També Siurana ha recordat els grans projectes de futur del municipi com són els que rodegen Torre la Sal i Món Il·lusió que seran generadors de riquesa i de dinamisme econòmic.
Sense oblidar, ha agregat l'alcalde, l'oferta de restauració, i del seu ric patrimoni cultural que es fa evident amb el seu cuidat nucli antic.
Finalment, Artemi Siurana va assenyalar que el consistori pretén ampliar la seua oferta turística cap al segment del turisme mediambiental amb la senyalització de rutes senderístiques.

Site developed with Drupal