Formulari de cerca

Dimecres, Setembre 4, 2013 - 13:45
Cabanes programa el I Setembre Cultural i Esportiu
I setembre cultural esportiu amb carreres, danses i teatre infantil

Cabanes disfrutarà del I Setembre Cultural i Esportiu, amb activitats de qualsevol tipus i per a tots els públics que començaran el 8 de setembre i finalitzaran el dia 28.

Esport, danses i teatre es donaran la mà durant els caps de setmana de setembre per a ampliar l'oferta lúdica d'este municipi, en el que s'han implicat associacions i clubs de la població.

El dia 8 de setembre està prevista la XXI Marxa BTT, amb eixida a les huit i mitja des de la plaça dels Hostals, amb un recorregut de 43 quilòmetres, cronometrat i un desnivell de 650 metres. Està organitzat pel Club Ciclista Cabanes i Circuit Marxes BTT de Castelló, amb la col·laboració, entre altres, de l'Ajuntament de Cabanes.

Per al dia 14 de setembre, a les set de la vesprada en la plaça Els Hostals, està prevista a I Mostra Folklórica de Cabanes, amb les agrupacions de danses Gorgera d'Aubarca (Eivissa), l'Agrupació Folkórica La Sidrina (Astúries), la Rondalla Els Kimbols (Figueroles), l'Associació Cultural La Nova Escola (Castelló) i l'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes. La I Mostra està organitzada per l'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cabanes, Ítaca i la Floristeria Mari Carmen.

El dia 22 de setembre tindrà lloc la carrera de cinc quilòmetres Vila de Cabanes, organitzada pel Club Running, consistent en dos voltes en circuit urbà per la localitat.

L'últim cap de setmana serà el torn dels més xicotets, amb la programació de Teatre al Carrer per a Xiquets en la Plaça de la Constitució, organitzat per l'Ajuntament de Cabanes i amb la col·laboració de l'Excma Diputació de Castelló.

 

Imatges: 
Site developed with Drupal