Formulari de cerca

Cabanes presentarà en Fitur 2012 la nova guia turística

Cabanes presentarà en Fitur 2012 la nova guia turística que ha elaborat l'Ajuntament i que arreplega tota l'oferta cultural, esportiva, d'oci i gastronòmica del municipi.

La guia és un complet document en què el visitant podrà trobar des de la més completa selecció de rutes senderistes i ciclistes fins al recorregut pel centre històric de Cabanes a fi de conéixer els principals referents del patrimoni historico-artístic de la població, com l'Arc Romà, el castell de Miravet, l'ermita dels Santes o les torres sentinella de La Ribera i l'església fortalesa. Inclou també el recentment inaugurat Museu Eclesiàstic de l'Església Parroquial, amb les noves pintures de Traver Calzada i Gabriel Sanchis Pastor en la capella de la comunió i la sagristia del temple, així com la completa col·lecció de vestits que integren l' aixovar de la Mare de Déu del Bon Succés, una de les patrones de la Comunitat Valenciana que més vestits conserva, alguns d'ells del segle XVIII.

Els parcs i paratges naturals del Desert de Las Palmas i l'aiguamoll del Prat, així com la pràctica del senderisme, ocupen un lloc privilegiat en la guia, així com els més de sis quilòmetres de platges que té la Ribera de Cabanes, convertint a la localitat en l'únic destí de la província amb oferta de costa i interior. Les festes i celebracions, amb menció especial a la Romeria de Maig o la Fira Agrícola són també elements destacats de la publicació, que serà presentada dimecres 18 de gener en l'estand que Cabanes portarà a Fitur.

La regidora de Turisme de Cabanes, Lucia García, ha explicat que amb esta guia es pretén oferir al turista “una oferta integral dels recursos de Cabanes, que fins ara estaven dispersos en distints díptics i fullets. Amb un únic exemplar, el visitant tindrà una idea exacta i completa de tot el que es pot fer en el municipi, des d'on menjar fins a que veure passant per totes les activitats culturals, esportives i d'oci que oferix Cabanes”.

La regidora ha agraït la col·laboració desinteressada dels veïns de Cabanes en l'elaboració de la guia aportant material fotogràfic. És el cas de Toni Salvador, Francisco J. Vidal i l'Església Parroquial, a més del Patronat Provincial de Turisme.

En esta ocasió, Cabanes compartirà mostrador en Fitur amb Vilafamés, una iniciativa que els dos alcaldes, Francisco Artola i José Pons, han pres a fi d'estalviar quasi dos mil euros a cada ajuntament.

Imatges: 
PORTADA-GUIA.JPG
Site developed with Drupal