Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 17:30
Cabanes es prepara per a rebre a més de 15.000 persones a la Fira de Sant Andreu
Cabanes ultima els preparatius per a rebre a més de 15.000 persones durant este cap de setmana per a disfrutar de la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que des d'enguany compta amb el distintiu de Festa d'Interés Turístic Provincial.

<p>Cabanes ultima els preparatius per a rebre a més de 15.000 persones durant este cap de setmana per a disfrutar de la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que des d'enguany compta amb el distintiu de Festa d'Interés Turístic Provincial.

El tradicional programa de la Fira s'ha completat enguany amb actes culturals i infantils així com la I edició de la Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, en col·laboració amb l'agrupació de fotògrafs Adofa, a la que ja s'han apuntat una trentena d'aficionats a la fotografia de tota la província.

Des de l'Ajuntament, el regidor de Festes, Cèsar Bellés, i la de Turisme, Lucia García, han agraït als empresaris locals, restauradors i propietaris de càmpings i cases rurals “la seua col·laboració en este esdeveniment” ja que els principals premis del concurs de fotografia seran caps de setmana en La Ribera i a Cabanes, sopars i menjars en els establiments del municipi així com lots de productes gastronòmics locals, com a oli i torrons, que contribuiran a promocionar a nivell turístic el municipi.

Tots els participants es congregaran a les deu del matí en el mostrador que s'habilitarà en la plaça els Hostals, per a formalitzar la inscripció. A partir d'eixe moment, i fins a les 18 hores, es podran prendre imatges de la Fira de Cabanes, de les que eixiran les obres premiades, que es donaran a conéixer en el mes de febrer. Les fotografies s'exposaran amb motiu de la II edició de les Jornades de l'Ametla, que Cabanes celebrarà en el mes de març.

D'altra banda, la directora general d'Indústries Agroalimentàries, Marta Valsangiácomo, serà l'encarregada d'inaugurar la I edició de les Jornades de la Indústria Agroalimentària Fira de Cabanes. Davall el títol ‘El gust pel nostre' l'Ajuntament, en col·laboració amb Torrons Sant Lluís, Intercoop Fruits Secs i l'Oleícola del Penyagolosa, han organitzat una taula redona per a analitzar el passat, present i futur d'esta indústria i les seues possibilitats com a promotor i alternativa a la crisi i la creació d'ocupació. A la jornada, prevista a les dotze del migdia en el Casal Jove de Cabanes, assistirà també el diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, que prèviament junt amb l'alcaldessa, Estrella Borrás, inauguraran al matí el recinte de la fira ramadera.  

Una altra de les novetats importants per a enguany és el cercavila infantil que explicarà als xiquets i xiquetes de Cabanes i altres poblacions veïnes l'origen de la  segona fira agrícola més antiga de la província de Castelló, que enguany celebra la seua 505 edició. El cercavila, a càrrec del grup de teatre "La Xalera", s'ha previst el dissabte de 16 a 17 hores i el diumenge, de 12 a 13 hores, i eixirà des de la plaça els Hostals.
</p>

Site developed with Drupal