Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:30
Cabanes es prepara per a rebre als visitants en el primer cap de setmana de les II Jornades de l'Ametla
Cabanes ultima els preparatius per a rebre a partir d'este cap de setmana a turistes i visitants en les II Jornades de l'Ametla, que el municipi celebrarà l'últim cap de setmana de febrer i el primer de març.

<p>Cabanes ultima els preparatius per a rebre a partir d'este cap de setmana a turistes i visitants en les II Jornades de l'Ametla, que el municipi celebrarà l'últim cap de setmana de febrer i el primer de març.

Sis restaurants de Cabanes i La Ribera i l'hotel La Cava oferiran el dissabte i diumenge menús elaborats amb ametla marcona de primera qualitat, de la que Cabanes és un dels principals productors.

Els restaurants Mes de Gaidó, Bar Restaurant Toni, Casa Artemi, l'Hostal, Bar Restaurant Els Camioners i Restaurant El Racó de Navarrete, així com l'hotel La Cava promocionaran la gastronomia local amb plats com a pastes, carns i peix amb salsa d'ametla, sopes d'ametla, entrants amb este fruit sec i rebosteria i postres tradicionals, com clarianas, ametlats i flams d'ametla, amb un preu que oscil·la entre els 25 i els 12 euros.

<b>Ruta del Torró i visites guiades</b>
La Ruta del Torró, amb la visita a l'empresa Torrons Sant Lluís de Cabanes, tindrà lloc només els dissabtes, a les deu del matí, en les instal·lacions de l'empresa, on es podrà degustar a més els torrons que compten amb un prestigi nacional i internacional per la seua matèria primera de primera qualitat.

L'Oficina de Turisme de Cabanes oferirà visites guiades gratuïtes d'11:30 a 12:30 hores i de 17:00 a 18:00 hores els dissabtes, i de 12:00 a 13:00 hores els diumenges. A més, els dissabtes estarà obert el Museu Eclesiàstic de 12:30 a 13:30 i de 16:00 a 17:00 hores, mentres que els diumenges obrirà de 13:00 a 14:00 hores.

<b>Exposició Fira de Cabanes</b>
En l'antiga Presó, annexa al Palau de l'Ajuntament, es podrà a més contemplar l'exposició de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, una mostra d'una vintena de fotògrafs i aficionats de tota la província que arreplega imatges de la Fira de Sant Andreu, que se celebra l'últim cap de setmana de novembre, i que ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

El jurat es reunirà esta vesprada per a determinar les fotografies guanyadores de les més de cinquanta que s'han presentat al concurs. El jurat està compost per Francisco J. Vidal, Héctor Borrás i Elia Puertas, fotògrafs de Cabanes. El resultat es farà públic el dissabte, dia 16 de març i l'exposició romandrà oberta durant tot el mes.
</p>

Site developed with Drupal