Formulari de cerca

Cabanes posa en marxa una zona wifi

El municipi de Cabanes ha posat en marxa una xarxa wifi perquè siga utilitzada per part dels veïns com una manera d'incentivar la utilització de les noves tecnologies de la comunicació.
Una zona wifi que en principi se circumscriurà al pati interior i exterior de la Casa de la Cultura i els carrers paral·lels per al que han instal·lat taules de formigó perquè els usuaris puguen treballar de manera còmoda.
Això si, les persones que vullguen accedir a esta iniciativa municipal hauran de dirigir-se a l'Ajuntament de Cabanes a inscriure's i arreplegar la targeta amb l'usuari i la contrasenya per a poder accedir.
S'han establit fins este moment dos tipus de targetes per als usuaris de la zona wi fi, depenent de la seua utilització, com són les targetes de 150 minuts i les de 500 minuts de duració.
També s'ha procedit per part del consistori a instal·lar senyals indicatius de la zona wi fi perquè sàpien els veïns de Cabanes que lloc podran accedir a este servici.
Al mateix temps, també s'ha implantat un Call Center perquè en cas de problema de connexió els usuaris del servici wifi puguen cridar allí per a poder resoldre els dubtes que es plantegen.
Cal recordar, que es tracta d'un projecte que està inclòs en el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local i que la CMT (Comissió del Mercat de Telecomunicacions) ha donat el seu vistiplau per a la prestació d'este servici.

Imatges: 
ZONA-WIFI-B.JPG
Site developed with Drupal