Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dijous, Desembre 5, 2013 - 14:00
Cabanes passa de 8.000 a quasi 20.000 € en ajudes per als llibres
Des que Estrella Borrás va assumir l'Alcaldia,Cabanes passa de 8.000 a quasi 20.000 € en ajudes per als llibres de text

El pressupost municipal de Cabanes per al 2014, que  va ser aprovat amb els vots en contra d'Units pel  Vaig poblar i l'abstenció del PSPV , contempla una partida per a llibres de text de 19.800 euros, passant de 8.000 euros als quasi 20.000 en només dos exercicis, els que porta Estrela Borrás al front de l'alcaldia. 

 

La partida inclou enguany una dotació de 5.000 euros per a la posada en marxa del banc de llibres, que per primera vegada serà una realitat i que tal com va dir la regidor d'Hisenda Lucia García 'volem continuar en esta mateixa línia en pròxims exercicis'. 

 

L'edil va anunciar que les ajudes a menjador per als xiquets de La Ribera continuaran igual que en 2013 i el que es congela serà el preu de les escoles d'estiu encara que s'està negociant incrementar la duració de les mateixes amb majors servicis. 

 

Finalment la partida d'Educació inclou una subvenció nova de 1.500 euros addicionals per a l'Ampa d'Infantil i Primària a fi d'alleujar a les famílies el cost de les activitats Extraescolars que s'impartixen des del mes d'octubre, organitzades per la cooperativa local de treball social La Telleta, una de les empreses que ha eixit del pla d'ocupació local Cabanes Emprende. 

Site developed with Drupal