Formulari de cerca

Cabanes organitza un taller de manualitats per a afavorir l'autoestima dels discapacitats

L'Ajuntament de Cabanes inicia el 23 de setembre un taller per a afavorir l'autonomia de les persones amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial i promoure d'esta manera el suport en l'entorn familiar. El taller permetrà a més a estes persones millorar la psicomotricitat i que tinguen de si mateixos una autoestima elevada, fruit de la realització de manualitats, que afavorisca a més les relacions socials.

Durant els pròxims quatre mesos, des de la regidoria de Servicis Socials s'han previst activitats de manualitats i pintura que es desenvoluparen dos divendres al mes, des de les 16:30 fins a les 19:00 en La Ribera de Cabanes. Un total de set persones estan ja apuntades al taller, que es clausurarà en Nadal amb una exposició dels treballs realitzats pels alumnes.

Les activitats que es realitzaran estan adaptades a cada persona i individualitzades, en funció de les tasques que calga desenvolupar i el grau de dificultat que presenten. Així s'ha previst la realització d'un portallapis amb una llanda de refresc, un maleter amb una llanda de tonyina, una caixa reciclada de fusta, marcs amb paper de revista, botelles decorades i quadros.

Segons ha explicat la regidora de Servicis Socials de Cabanes, Lucia García, els objectius específics del taller passen a més per “transmetre a estes persones valors com el respecte, la importància del treball en grup, el respecte a les normes, i aprendre a controlar els impulsos i les emocions, així com relacionar-se i integrar-se de manera activa i participativa amb els companys i valorar el sentiment que produïx el treball acabat i ben fet, que provoca a més la satisfacció de tindre una imatge positiva d'un mateix”.

Site developed with Drupal