Formulari de cerca

Cabanes organitza un curs de fotografia digital en el Casal Jove

Un total de dotze persones realitzen estos dies en el Casal Jove de Cabanes el curs d'iniciació a la fotografia, organitzat per l'Associació Joves Cabanes. En el mateix, que va començar fa deu dies, es donen classes per a familiaritzar-se amb les camares compactes i iniciar-se també en les rèflex, així com lliçons teòriques sobre com disparar les fotos, els enquadraments, la llum i els angles i una fase d'iniciació al programa Photoshop per a realitzar un tractament adequat a les imatges.
El curs s'emmarca dins de les activitats que s'han previst en el Casal Jove per a la tardor, a fi d'incrementar la formació dels veïns de Cabanes que ho desitgen. L'Associació Joves Cabanes pretén així incrementar l'oferta de cursos i activitats per als pròxims mesos, amb idees i iniciatives que atraguen als jóvens de la població cap al Casal.
Entre altres, també està previst començar a finals d'este mes o a principis del mes d'octubre el curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià (JQCV) per a tots els nivells.

Site developed with Drupal