Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:15
Cabanes organitza la I Marató Fotogràfica Fira de Sant Andreu
L'Ajuntament de Cabanes, la Diputació Provincial de Castelló i el Grup Fotogràfic Adofa de Castelló han organitzat per a la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que se celebrarà a Cabanes a partir del 30 de novembre, la I Marató Fotogràfica de la Fira.

<p>L'Ajuntament de Cabanes, la Diputació Provincial de Castelló i el Grup Fotogràfic Adofa de Castelló han organitzat per a la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que se celebrarà a Cabanes a partir del 30 de novembre, la I Marató Fotogràfica de la Fira. <!--break-->

La I Marató Fotogràfica tindrà lloc el dia 2 de desembre a partir de les 10 hores i en ell podrà participar tots els professionals i aficionats d'Espanya, prèvia inscripció en cabanesajuntament@gmail.com. El període d'inscripció finalitzarà el dijous, 29 de novembre.

El regidor de Festes, Cèsar Bellés, ha explicat que paral·lelament a la celebració de la Fira de Cabanes “s'ha convocat la I Marató Fotogràfica, destinat a tots els fotògrafs, tant aficionats com professionals, ja que enguany la Fira ha sigut declarada d'Interés Turístic Provincial i tradicionalment ha sigut molt fotografiada, la qual cosa ens ha permés tindre un record de tota la seua història, per la qual cosa volem que la 505 edició de la nostra Fira tinga a més una presència encara major en els arxius fotogràfics”.

Entraran en concurs totes les fotografies referides a les activitats de la 505 edició de la Fira de Cabanes des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada del diumenge, 2 de desembre i seran desqualificats tots els treballs que no se cenyisquen al tema del concurs. Les fotografies es podran realitzar amb qualsevol tipus de camera i cada autor podrà participar amb un màxim de dos fotografies. Totes les fotos hauran de ser presentades en format digital jpg, a un grandària de 30x45 cm. i amb una resolució de 300 ppp. I tots els arxius hauran de portar el nom i cognoms del seu autor amb un orde numèric. (Exemple: josegarcia1.jpg) 
</p>

Site developed with Drupal