Formulari de cerca

Cabanes organitza de l' 1 al 31 de juliol l' Escola d'Estiu Esportiva

L' Ajuntament de Cabanes ha organitzat per a este estiu l'Escola d'Estiu Esportiva, que se celebrarà de l'1 al 31 de juliol en les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal, i del 21 de juliol al 22 d'agost en La Ribera.

Una activitat que ha posat en marxa la Regidoria de Benestar Social després de l'èxit que ha tingut  vegades anteriors la celebració d'accions dirigides als més xicotets durant la temporada estival.

Es tracta d'una labor que compta amb el respatler dels jóvens no debades la quantitat d'inscrits ascendix enguany a 80, enfront dels 30 d'edicions anteriors i 40 en La Ribera, segons dades que maneja el consistori.

Un increment de la inscripció en este curs que ha sigut com a conseqüència en la novetat de les activitats proposades, en la pràctica esportiva, així com el canvi d'horari que es queda de les 10 a les 13 hores, de dilluns a divendres, i en horari de 5 a 8 hores en La Ribera.

La regidora de Benestar Social en l'Ajuntament de Cabanes, Maria Victòria Amer, ha destacat la importància de poder desenvolupar este tipus d'activitats per a este segment d'edats durant la temporada estival.

Amer ha manifestat que "l'Escola Municipal Esportiva és un dels servicis esportius públics que tenen com a finalitat el promocionar la pràctica esportiva en edat escolar".

Al mateix temps, la responsable de Benestar Social ha agregat que a més al llarg d'esta activitat es té especial atenció al caràcter formatiu, lúdic i recreatiu de l'esport base a tots els nivells per a millorar la qualitat de vida.

És en suma, una alternativa atractiva per als més menuts de la casa perquè en un mes no lectiu per a ells com és juliol, puguen passar-se´l bé a l'hora que aprenen la pràctica d'esports.

Site developed with Drupal