Formulari de cerca

Cabanes millora les parades d' autobús a la carretera N-340

L'Ajuntament de Cabanes ja ha finalitzat totalment les obres d'adaptació de les parades d'autobús situades a la carretera N-340.
Un projecte que s'inclou dins del paquet d'actuacions del Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local que ha impulsat l'administració central.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que es tracta d'una adequació que resultava del tot necessària per a millorar la seguretat vial.
Siurana ha indicat que “és una actuació que ens ajudarà a millorar la seguretat vial en una zona que resulta molt transitada pel que es deu buscar la màxima seguretat”.
Este contracte d'adaptació de parades d'autobús va ser adjudicat el 2 de setembre del 2010 a l'empresa valenciana Pavasal per un import de 68.970 euros.
El projecte inclou la construcció de cinc parades d'autobús amb les seues corresponents marquesines amb la finalitat de millorar la seguretat, tant dels usuaris del transport públic com dels usuaris de la N-340.
Unes parades que, finalment, estaran ubicades una d'elles a L'Empalme, un altra a la Venda de Sant Antoni, un altra a L'Estació i les dos restants al Ventorrillo.

Imatges: 
parada-bus-peq.JPG
Site developed with Drupal