Formulari de cerca

Cabanes millora l'entrada al municipi pel carrer Calvari

L'adequació del carrer del Calvari suposarà poder millorar de manera important una de les entrades principals al municipi de Cabanes tant des del punt de vista de l'estètica com de les seues infraestructures.
Una actuació que ha suposat una inversió de quasi mig milió d'euros i que ha aconseguit que l'entrada al municipi per la carretera d'Orpesa es trobe a partir d'este moment en bones condicions.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que l'adequació d'este tram servirà per a augmentar l'embelliment d'esta part del terme municipal per a contribuir també a una millora del trànsit rodat.
Siurana ha subratllat que “una de les meues metes quan vaig entrar a l'alcaldia era la de deixar totes les entrades al municipi en condicions, en això estem i esta és la segona que escometrem faltant només el bulevard”.
I és que, segons la primera autoritat municipal, el poder disposar d'entrades al municipi en bones condicions també suposa donar un plus més de millora de les seues comunicacions vials.
Per la seua banda, l'alcalde de Cabanes ha anunciat que en breu es reunirà amb responsables de la Conselleria d'Infraestructures per a buscar la seua col·laboració amb la posada en marxa del projecte del Bulevard.
Es tracta d'un dels projectes més ambiciosos de l'equip de govern d'este mandat municipal que precisa d'una aportació de l'administració valenciana per a poder comptar amb un pressupost tancat.
Un projecte que, finalment, compta amb un pressupost superior als dos milions d'euros i que s'espera des del consistori que puga estar en funcionament en este mateix mandat municipal.

Imatges: 
calvari-p.JPG
Site developed with Drupal