Formulari de cerca

Cabanes limpia i regenera la platja de Torre la Sal per a la temporada turística

L'Ajuntament de Cabanes ha acabat els treballs de neteja i regeneració de la platja de Torre la Sal a fi de millorar la imatge del municipi en l'actual temporada turística. Els treballs han consistit en la neteja de runes procedents de les obres de la desaladora i a més s'ha regenerat la platja amb quatre camions d'arena que novament ha cedit l'Ajuntament d'Orpesa, tal com va ocórrer en Setmana Santa.

En estos moments, la platja es troba neta de pedres i runes, treballs que se sumen al pas de vianants que s'ha construït a l'altura del càmping Riberamar, a fi que els turistes puguen accedir a la costa sense cap perill i sense molèsties provocades per les obres de la desaladora, que han sigut tancades. L'accés a la platja està perfectament senyalitzat i només per a ús de vianants. El manteniment de les dutxes també ha conclòs així com la instal·lació de les papereres en tota la franja litoral.

Després de la neteja de la platja, l'Ajuntament ha procedit a escampar l'arena cedida per Orpesa, amb la qual cosa la regeneració ha sigut total. La platja, una de les més castigades de la zona per la regressió del mar, ha quedat en unes condicions “molt bones, tenint en compte que es tracta d'un estiu marcat per les obres d'urbanització del Pai i la desaladora”, ha explicat l'alcalde de Cabanes, Francisco Artola.

Artola ha agraït públicament al primer edil d'Orpesa, Rafael Albert, “la seua solidaritat a l'oferir-nos l'arena de nou, ja que és l'única forma que actualment tenim per a millorar les nostres platges en temporada alta i beneficiar així els nostres empresaris”.

La millora de la platja se suma a l' apertura de les dos piscines municipals, a Cabanes i en La Ribera. En esta última, l'Ajuntament hi ha invertit més de 18.000 euros en la instal·lació de la gespa artificial, una actuació molt demandada pels usuaris.

Imatges: 
torrelasal junio 2012-1.JPG
torrelasal junio 2012.JPG
Site developed with Drupal