Formulari de cerca

Cabanes invertirà un milió d' euros en la millora dels equipaments esportius

L'Ajuntament de Cabanes invertirà en els pròxims anys un milió d'euros en la millora de les instal·lacions esportives amb la finalitat de posar a punt els diferents equipaments esportius.
Una actuació que forma part dels Plans Trianuales d'Esports en que col·labora la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló així com el propi Ajuntament de Cabanes.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat l'enorme esforç inversor que realitza el municipi en matèria esportiva situant-ho en un dels primers en les comarques castellonenques.
Siurana ha manifestat que “des que este equip de govern va començar el seu camí en este consistori la promoció de les activitats esportives s'ha convertit en una de les nostres prioritats”.
I és que este municipi de la comarca de la Plana Alta ha desenvolupat en els últims anys una sèrie d'inversions com han sigut la del nou Pavelló Poliesportiu o el nou Camp de Futbol.
Tot això ha suposat una inversió de més de tres milions d'euros des de l'any 2000 el que ha suposat renovar per complet la xarxa d'infraestructures esportives amb que compte este municipi.
Actuacions que han anat en la millora de les diferents especialitats esportives, tant majoritàries com minoritàries, per a oferir diferents alternatives als veïns del municipi.
Una sèrie de projectes que va començar en 2000 amb actuacions com són la pista de motocross o la remodelació del camp de futbol i que ha conclòs amb obres com són la construcció del frontó.

Site developed with Drupal