Formulari de cerca

Cabanes iniciarà els tràmits per a impedir que el polígon industrial puga acollir una incineradora

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha demanat consens a l'oposició per a presentar al pròxim ple ordinari del mes de desembre una moció conjunta que evite que a Cabanes puga instal·lar-se en un futur una incineradora. La iniciativa es va aprovar per unanimitat en el ple del 28 d'octubre, amb el compromís de convocar en els pròxims dies una junta de portaveus en què es puga consensuar el document.

El primer edil va plantejar esta alternativa a l'oposició després que tant Units Pel Poble com a PSPV presentaren sendes mocions en què mostraven el seu rebuig a este tipus d'instal·lacions en el municipi. Francisco Artola va informar el ple a més que a causa de l'interés que ha suscitat la polèmica de la incineradora i el clar rebuig veïnal que existix en la població, l'equip de govern ha iniciat els tràmits per a modificar la normativa d'instal·lació d'empreses en el polígon industrial. L'objectiu no és un altre que reduir les possibilitats d'instal·lació d'empreses amb alts nivells de perillositat i toxicitat a fi que no puguen instal·lar-se en el polígon de Cabanes.

Cursos de formació
D'altra banda, el ple va aprovar per unanimitat sol·licitar informació per a realitzar l'any que ve a Cabanes cursos de formació per als parats, tant en La Ribera com a Cabanes, a proposta del grup Units pel Poble. La informació serà debatuda en el pròxim ple del mes de desembre a fi que estos cursos, si hi ha disponibilitat pressupostària, puguen desenvolupar-se ja a partir de l'any pròxim.

A més, el ple va aprovar també la moció del PSPV perquè l'Ajuntament es faça càrrec dels 0,26 euros per xiquet que no estan inclosos en les beques de menjador dels 52 escolars de La Ribera que acudixen diàriament al col·legi a Torreblanca i que per força han d'utilitzar este servici, al no haver-hi transport escolar al migdia.

Site developed with Drupal