Formulari de cerca

Cabanes inicia un Pla d'Ocupació Local

Les oficines de turisme de Cabanes i La Ribera tindran una persona d'atenció al públic huit hores al dia.
L'Ajuntament de Cabanes ha creat set llocs de treball, gràcies als programes d'ocupació públic finançats per la Conselleria d'Ocupació de la Generalitat Valenciana, com una de les primeres mesures del nou equip de govern per a la posada en marxa del Pla d'Ocupació Local, en el que està treballant l'equip que dirigix el popular Francisco Artola.
Així, a partir del 25 de juliol s'incorporaran cinc persones a través del programa PAMER. La brigada, integrada per un capatàs i quatre peons, durà a terme tasques de neteja i manteniment de zones verdes, camins i espais públics. D'altra banda, el dia 27 de juliol les dos oficines de turisme, a Cabanes i en La Ribera, disposaran d'una persona cada una per a atenció als visitants i turistes, treballant huit hores diàries. Estes dos últimes incorporacions corresponen al programa EMCORP 2011.
Francisco Artola ha insistit en el fet que la creació d'ocupació i mesures per a pal·liar la crisi seran una de les seues prioritats al llarg d'esta legislatura i que totes les polítiques del seu equip estaran dirigides al foment de llocs de treball i la reincorporació al mercat laboral dels parats del municipi. De fet, des de l'equip de govern ja s'està treballant en el que serà el Pla d'Ocupació Local, que marcarà les directrius per als pròxims quatre anys, i en el que les polítiques en matèria de turisme, agricultura i desenvolupament rural sostenible seran claus per a incentivar l'ocupació a Cabanes.

Site developed with Drupal