Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:30
Cabanes inclourà en els Pressupostos una partida per a impulsar l'ocupació en agricultura, biomassa i turisme
L'Ajuntament de Cabanes inclourà en els Pressupostos de 2013 una partida important per a incentivar la creació d'ocupació local en sectors com l'agricultura, la biomassa i el turisme.

<p>L'Ajuntament de Cabanes inclourà en els Pressupostos de 2013 una partida important per a incentivar la creació d'ocupació local en sectors com l'agricultura, la biomassa i el turisme.

Així ho ha anunciat l'alcaldessa Estrella Borrás, que ha explicat que serà continuïtat de la formació que en estos moments rep mig centenar d'emprenedors i veïns per a impulsar iniciatives emprenedores en tres sectors bàsics com són l'agricultura, biomassa i turisme i oci. Els cursos específics d'estos tres grups de treball van començar a principis de novembre i continuaran fins a finals d'any.

Els cursos tenen el seu origen en què es va desenvolupar la primera setmana d'octubre davall el  títol ‘Com crear ocupació amb recursos propis'. La gran acollida que va tindre i les nombroses peticions per a continuar amb la formació va portar a l'Ajuntament a organitzar jornades de treball, ja dividides en grups per sectors, que van començar a principis del mes de novembre. De cada un dels grups de treball han eixit ja algunes iniciatives d'emprenedors locals que comptaran amb l'ajuda i col·laboració del consistori.

Estrella Borrás ha agraït als veïns el seu esforç i col·laboració “per a incentivar la nostra economia en uns moments tan difícils” i a més s'ha mostrat convençuda que les iniciatives que eixiran d'estos grups de treball “podran emportar-se a la pràctica en 2013 ja que estem treballant per a oferir als emprenedors tota l'ajuda que puguen necessitar en qualsevol moment”.

Els cursos tenen lloc en el Casal Jove de Cabanes, de 17:30 a 20:30, impartits pel psicòleg de Vilafamés Pascual Benet i tècnics de la Fundació Intercoop.
</p>

Site developed with Drupal