Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:15
Cabanes inclourà en els Pressupostos 2013 una partida per a becar estudiants de la UJI i augmentar les ajudes de Diputació
L'Ajuntament de Cabanes inclourà en els Pressupostos de 2013 una dotació econòmica de 3.300 euros per a becar els estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló a fi que puguen realitzar les pràctiques a Cabanes. Amb esta dotació l'Ajuntament complementarà el nombre de beques que aporte la Diputació Provincial en 2013 perquè un nombre més gran d'estudiants puga realitzar les pràctiques en el municipi.

<p>L'Ajuntament de Cabanes inclourà en els Pressupostos de 2013 una dotació econòmica de 3.300 euros per a becar els estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló a fi que puguen realitzar les pràctiques a Cabanes. Amb esta dotació l'Ajuntament complementarà el nombre de beques que aporte la Diputació Provincial en 2013 perquè un nombre més gran d'estudiants puga realitzar les pràctiques en el municipi.

La dotació s'inclourà dins de la partida de Turisme a fi que tant l'oficina de Cabanes com el punt d'informació turístic de La Ribera estiguen atesos per estudiants universitaris, i d'esta manera facilitar-los la seua incorporació al mercat laboral.

Des de la regidoria de Turisme que dirigix Lucia García es pretén que l'oficina de Cabanes estiga oberta tot l'any gràcies a la firma del conveni que es realitzarà amb la FUE, mentres que el punt d'atenció de La Ribera també estaria obert més temps. Cal recordar que este punt d'informació va incrementar el nombre de visites en un 10 per cent el passat estiu després del trasllat a la Torre de La Sal, un balanç  pel qual la Conselleria de Turisme va felicitar a l'Ajuntament de Cabanes.
</p>

Site developed with Drupal