Formulari de cerca

Divendres, Abril 5, 2013 - 16:00
Cabanes inclourà en el Poys 2013 una caldera de biomassa per a l'institut
Cabanes inclourà enguany en els Poys 2013 la primera fase de l'obra de millora d'eficiència energètica per a la substitució de la caldera de gasoil per una de biomassa en l'institut Alfons XIII, després de l'aprovació ahir per part del ple dels projectes per al 2013 amb els vots a favor del PSPV i PP i l'abstenció d'Units Pel Poble.

<p>Cabanes inclourà enguany en els Poys 2013 la primera fase de l'obra de millora d'eficiència energètica per a la substitució de la caldera de gasoil per una de biomassa en l'institut Alfons XIII, després de l'aprovació ahir per part del ple dels projectes per al 2013 amb els vots a favor del PSPV i PP i l'abstenció d'Units Pel Poble.

L'alcaldessa Estrella Borrás va explicar que esta obra respon “a l'aposta de l'equip de govern per a consolidar un sector econòmic, el de la biomassa, que creiem que pot crear ocupació en un futur en el nostre municipi, així com un estalvi anual pel canvi de combustible, que els primers estudis ens han xifrat en 8.000 euros a l'any”.

La primer edil de Cabanes va apostar a més per incloure esta obra en els Poys 2013 i que la nova caldera de biomassa de l'institut “puga alimentar-se amb estella procedent de les restes de poda que generen els nostres agricultors, per la qual cosa hem entés que la convocatòria dels Poys d'enguany és una bona opció per a iniciar el projecte”.

Respecte a la resta d'obres que s'executaran en La Ribera de Cabanes, el ple va aprovar la inclusió de l'enllumenat en el nou cementeri de La Ribera així com la millora del servici de transport públic en els nuclis El Polido i l'Empalme, amb un pressupost de 20.000 euros cada una de les actuacions.

El nou cementeri de La Ribera ja està en funcionament i la inclusió del servici d'enllumenat en el Cementeri en els POYS “pretén dotar a la infraestructura de tots els servicis necessaris a fi que els veïns de La Ribera disposen d'un cementeri adequat a les  necessitats que ha de cobrir este tipus d'instal·lació”, segons va explicar Borrás.
</p>

Site developed with Drupal