Formulari de cerca

Cabanes inclou el projecte d'urbanització del carrer Calvari en els POYS de 2009

Els pressupostos municipals aprovats per l'Ajuntament de Cabanes inclouen en el capítol d'inversions el projecte d'urbanització del carrer Calvari amb un presssupost de 255.373 euros.
Una actuació que forma part del paquet d'actuacions que el consistori ha sol·licitat a la Diputació de Castelló perquè s'incloguen en els Plans d'Obres i Servicis (POYS) de l'exercici 2009.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que es tracta d'una actuació important per a poder desenvolupar esta zona que connecta de manera directa amb la carretera d'Orpesa.
Siurana ha manifestat que "hem cregut convenient incloure esta actuació en els POYS ja que es tracta d'una actuació que suposarà millorar de manera important este tram urbà".
I és que en esta actuació de millora de les infraestructures s'ha de procedir a la pavimentació, al cablejat subterrani de la llum, així com a les oportunes canalitzacions de la zona.
Des del consistori, s'ha anunciat que les càrregues econòmiques seran les mínimes possibles perquè els veïns en la línia d'actuació desenvolupada en altres iniciatives d'urbanització de vials dutes a terme en els últims anys.
Per la seua banda, els POYS de 2009 també inclou l'adequació del sòl dotacional esportiu en la Ribera de Cabanes amb un cost total de 49.513'11 euros, del que el 95 per cent ho aporta la corporació provincial.
També les obres de pavimentació del Camí l'Atall amb un import de 35.000 euros i el de les obres de condicionament d'accessos al Ventorrillo en la seua quarta fase, ambdós actuacions amb un 95 per cent finançat per la Diputació de Castelló.

Site developed with Drupal