Formulari de cerca

Cabanes inaugura una nova pista del frontó municipal

L'Ajuntament de Cabanes inaugura el diumenge 2 de maig una pista de frontó coincidint amb una prova corresponent al Campionat Provincial d'esta especialitat esportiva.
Es tracta d'una actuació que forma part del Pla Confiança que impulsa la Generalitat Valenciana amb un pressupost de 56.519,60 euros del total del paquet aprovat per a este municipi.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat la seua satisfacció per continuar en la línia de millora de les instal·lacions esportives en el municipi per a disposar d'equipaments per a totes les especialitats.
Siurana ha indicat que “des del consistori recolzem de manera decidida la pràctica dels esports com una forma de millorar la qualitat de vida, per això també volem disposar de les millors instal·lacions possibles”, comptant ja amb un equip de frontenis federat i 3 parelles de xiquets competint.
Segons la primera autoritat municipal, es tracta d'incentivar la pràctica de l'esport amb uns bons equipaments que redundaran en una major afició als mateixos.
Siurana recordava la gran quantitat d'equipaments esportius que s'han inaugurat durant els últims anys amb el que el municipi es troba en una situació enormement favorable.
I per a mostrar este suport a l'esport, l'alcalde de Cabanes va posar com a exemples el premi obtingut en la passada Gala de l'Esport per part de la Diputació de Castelló i l'Associació de la Premsa Esportiva pel suport del municipi a la pràctica de l'esport, a més dels èxits obtinguts pels equips locals d'Alevins de Frontenis que van participar en els Jocs Esportius de la CCVV, quedant el Cabanes A format per Albert Sorribes i Francisco Boira guanyadors de tals jocs en la seua categoria i en el Cabanes B format per Daniel Noe, Luis Torreblanca i Joaquín Garrido en 6a posició.

Imatges: 
foto-fronton-PEQ.JPG
Site developed with Drupal