Formulari de cerca

Cabanes homenatja Daniel Bou cent anys després que nasquera en un mas als peus del castell de Sufera

Cabanes ha rendit homenatge a un dels seus veïns més longeus, Daniel Bou Villé, que este mes de juliol ha complit cent anys.
Per este motiu, l'Ajuntament va organitzar una festa d'aniversari en què li van entregar una placa commemorativa, així com un ram de flors, que va rebre de mans de la vicepresidenta quarta i diputada de Benestar Social, Esther Pallardó, que va acudir a l'homenatge de Daniel Bou junt amb l'alcalde accidental, José Vicente Planell, i la resta de regidors.

A les set de la vesprada es va celebrar una missa, celebrada per Francisco Bou Castellet, Canonge Prefecte de Cerimònies (Emèrit) de la Diòcesi de Tortosa, nebot de l'homenatjat. El centenari va arribar acompanyat per la Banda de Música de Cabanes i molts familiars i amics. Després de la missa, el Grup de Danses de Cabanes va ballar en el seu honor, un dels moments més emotius. Posteriorment, l'Ajuntament va obrir les seues portes per a una xicoteta celebració, en la que no va faltar la tortada d'aniversari amb les cent veles, que Daniel Bou Villé va apagar acompanyat dels seus besnéts més xicotets, Aleix i Pau.

Daniel Bou va nàixer i va viure en un mas als peus del castell de Sufera. En el seu homenatge va estar acompanyat del seu fill, Daniel Bou, i de la seua nora, Vicentica Siurana, amb els que viu en l'actualitat. Este veí centenari té dos néts, Daniel Vicente i Ignacio, fills de Daniel i Vicentica, i tres besnéts Rosana, filla de Daniel Vicente i Gisela, i Aleix i Pau, fills d'Ignacio i Mariló.

Imatges: 
Daniel-Bou-p.JPG
Daniel-Bou.JPG
Site developed with Drupal