Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:45
Cabanes firma el conveni que garantix la teleasistencia a 36 majors en 2013
L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el vicepresident de Creu Roja Castelló, José Luis Tallón, han firmat el conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament sufragarà els més de 8.000 euros que garantiran el servici de teleasistencia als 36 majors de Cabanes i La Ribera que actualment ho utilitzen.

<p>L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el vicepresident de Creu Roja Castelló, José Luis Tallón, han firmat el conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament sufragarà els més de 8.000 euros que garantiran el servici de teleasistencia als 36 majors de Cabanes i La Ribera que actualment ho utilitzen.

Amb este conveni l'Ajuntament garantirà un servici que s'ha consolidat com un dels més demandats entre les persones d'edat avançada. L'alcaldessa així ho va comunicar als usuaris, alguns dels quals van rebre en casa la visita de Borrás acompanyada del vicepresident provincial de Creu Roja i el vicepresident de creu Roja Cabanes, José Ramón Sales.

Els majors de Cabanes i La Ribera que utilitzen la teleasistencia han agraït a l'alcaldessa que el servici es mantinga sense cost per als usuaris. “No podíem permetre que en un moment de crisi foren els nostres majors els que assumiren els 19 euros al mes que costa el servici pel que des del primer moment que Creu Roja ens va informar de la possibilitat de firmar el conveni vam estar decidits a fer-ho", va explicar Estrella Borrás.

L'alcaldessa ha agraït el treball realitzat pels Servicis Socials de l'Ajuntament, del regidor de l'àrea José Nos, i a Creu Roja per la labor que realitzen en favor d'este col·lectiu i ha anunciat que totes les persones que necessiten del servici tindran garantida l'ajuda de l'Ajuntament de Cabanes.
</p>

Site developed with Drupal