Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:30
Cabanes exposarà les fotografies de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes durant les II Jornades de l'Ametla
Les més de seixanta fotografies que es van presentar al concurs organitzat per l'Ajuntament de Cabanes i Adofa estaran exposades a partir del divendres, dia 23 de febrer, en l'edifici de l'antiga presó, annex a l'Ajuntament. Es tracta d'una extraordinària col·lecció on es reflectixen moments de la Fira de Sant Andreu quotidians i que representen a la perfecció la importància que la Fira té per als veïns de Cabanes.

<p>Les més de seixanta fotografies que es van presentar al concurs organitzat per l'Ajuntament de Cabanes i Adofa estaran exposades a partir del divendres, dia 23 de febrer, en l'edifici de l'antiga presó, annex a l'Ajuntament. Es tracta d'una extraordinària col·lecció on es reflectixen moments de la Fira de Sant Andreu quotidians i que representen a la perfecció la importància que la Fira té per als veïns de Cabanes.

Així l'exposició fotogràfica, en la que hi ha imatges de fotògrafs i aficionats de molts pobles de la província de Castelló, serà un al·licient afegit als visitants que a partir d'este cap de setmana i el pròxim vinguen a Cabanes per a degustar alguns dels menús elaborats amb ametla marcona que han preparat sis restaurants locals (Mes de Gaidó, l'Hostal, Els Camioners, Casa Artemi, Bar Restaurant Toni, Navarrete) així com l'hotel La Cava.

L'Oficina de Turisme de Cabanes oferirà visites guiades gratuïtes d'11:30 a 12:30 hores i de 17:00 a 18:00 hores els dissabtes, i de 12:00 a 13:00 hores els diumenges. A més, els dissabtes estarà obert el Museu Eclesiàstic de 12:30 a 13:30 i de 16:00 a 17:00 hores, mentres que els diumenges obrirà de 13:00 a 14:00 hores.

Estes activitats complementaran la programació de les II Jornades Gastronòmiques, en les que participen els restaurants Toni, l'Hostal, Mas de Gaidó, Els Camioners, Casa Artemi i Navarrete, així com l'hotel La Cava, amb menús tradicionals elaborats amb ametla marcona de primera qualitat que van des dels 12 als 24 euros.
</p>

Site developed with Drupal