Formulari de cerca

Dilluns, Octubre 14, 2013 - 13:30
Cabanes estudia els casos dels xiquets que no poden pagar el menjador escolar
Cabanes estudia un per un els casos dels huit xiquets de La Ribera que els pares han confirmat que no poden pagar el menjador

Els Servicis Socials de l'Ajuntament de Cabanes estudien de manera individualitzada cada una de les situacions familiars dels huit xiquets de La Ribera que els pares han confirmat al col·legi de Torreblanca que no podran pagar el servici de menjador després d'haver confirmat la Conselleria que han quedat fora de les beques.

L'alcaldessa Estrella Borrás es va reunir amb la direcció del centre per a conéixer de primera mà el cas d'estos huit xiquets. La direcció va confirmar que del total dels xiquets afectats, uns quinze, els pares de només huit de què s'han quedat sense la beca han comunicat al col·legi que tenen problemes per a pagar el menjador, dels que dos d'ells sí que han rebut la beca amb un import del 70 per cent del cost i els pares hauran de pagar el 30 per cent restant.

L'alcaldessa va comunicar al col·legi que els Servicis Socials estudiaran de manera individualitzada estos casos així com que l'ajuntament té intenció de continuar costejant com en els dos últims anys els 0,26 euros per xiquet i dia que és la diferència entre la beca de la Generalitat i el total del cost del menú, que ascendix a 4,20 euros al dia.

La direcció del col·legi va indicar a l'alcaldessa de Cabanes que la resta dels pares de xiquets que en un principi es van quedar sense beca, han comunicat al centre que es faran càrrec del cost del menjador dels seus fills.

Site developed with Drupal