Formulari de cerca

Foto
Foto
Dilluns, Setembre 30, 2013 - 12:00
Cabanes estudia la baixada d'impostos per al 2014
Cabanes estudia la baixada d'impostos per al 2014 i els tres partits treballaran junts per a reduir la càrrega impositiva

Cabanes està ja treballant per a reduir els impostos en 2014 després que l'alcaldessa haja sol·licitat a Secretaria i Intervenció un informe per a conéixer les possibilitats de reduir la càrrega impositiva que té el municipi sense afectar l'equilibri pressupostari.

Així ho va anunciar l'alcaldessa Estrella Borrás en el ple ordinari de setembre, en el que va explicar a l'oposició que la seua intenció és abaixar els impostos l'any que ve, però sempre amb un respatler tècnic que ens garantisca l'estabilitat dels comptes municipals". Per a això Borrás ja hi ha encarregat tant a Intervenció com a Secretaria informes de la situació actual a fi de consolidar l'any pròxim una rebaixa d'impostos ajustada a la realitat econòmica del municipi.

Així, l'equip de govern va recolzar la moció d'Units Pel Poble que sol·licitava la creació d'una comissió tripartida dels tres partits de l'oposició per a començar a treballar de forma conjunta. "La moció s'ajusta al que des de l'equip de govern estem treballant de cara a què en el mes d'octubre les ordenances de recaptació puguen modificar-se" pel que, segons l'alcaldessa "primer coneixerem els informes que estan preparant els tècnics i posteriorment treballarem els tres partits per a aconseguir el major benefici als ciutadans i veïns de Cabanes i de La Ribera".

Site developed with Drupal