Formulari de cerca

Cabanes estudia ampliar la cobertura de la zona Wi-Fi a tot el municipi

L'Ajuntament de Cabanes estudia la possibilitat d'ampliar la cobertura de la zona Wi-Fi a tot el terme municipal vist l'enorme èxit que ha tingut la posada en marxa de la mateixa en llocs determinats.
Es tractaria de veure la possibilitat real i legal de realitzar una instal·lació a Cabanes perquè tots els veïns del municipi des de les seues pròpies cases pogueren accedir a una xarxa sense fil.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que la posada en marxa de la zona Wi-Fi ha tingut un resultat molt superior a les expectatives que s'havien creat des d'un primer moment.
Siurana ha manifestat respecte d'això que “esta constatació acredita bé a les clares l'interés que tenen els veïns del municipi en l'ús de les noves tecnologies com ocorre en esta ocasió”.
Per a certificar les dades d'esta acollida positiva, cal destacar que des de la seua posada en marxa el 30 de juliol del 2010, s'han repartit un total de 235 targetes de 500 minuts el que correspon a 1.958 hores.
Mentrestant, al llarg d'enguany 2011 s'han repartit ja, un total de 51 targetes de 500 minuts de duració el que suposa 425 hores de connexió, segons les dades que es maneja el propi consistori.
Una mesura que, d'altra banda, s'inclou entre les actuacions que ha desenvolupat l'equip de govern a fi de millorar la qualitat de vida dels veïns del municipi.
I és que les qüestions relacionades amb les noves tecnologies de la comunicació, com ocorre en este cas amb la cobertura Wi-Fi, representen la part més innovadora de la societat.

Site developed with Drupal