Formulari de cerca

Cabanes disposa d'un camp de tir de primera categoria

Els aficionats a l'esport del tir estan d'enhorabona en el municipi després que s'haja posat en funcionament de manera oficial el Camp de Tir “La Ferradura” amb tots els permisos corresponents.
Un camp de tir que ha sigut possible després que fa huit anys començara la tramitació perquè els aficionats al tir, en les seues corresponents especialitats, disposaren d'un camp de tir de primera categoria.
Perquè esta instal·lació esportiva siga finalment una realitat ha sigut decisiva la col·laboració estreta entre l'Ajuntament de Cabanes i el la Societat de Caçadors “El Mocoró”.
El Camp de Tir “La Ferradura” es troba ubicat en part d'uns terrenys de propietat municipal, que compten amb 150.000 metres quadrats d'extensió, i que ha suposat una inversió de 60.000 euros per a la seua posada en funcionament.
El president de la Societat de Caçadors “El Mocoró”, José Miguel Reula, ha destacat l'esforç que ha suposat disposar d'este camp de tir que compta amb totes les homologacions que fan falta per al que s'activen controls administratius estrictes.
Reula ha indicat que “la posada en marxa d'este camp de tir és una excel·lent notícia per a la gran afició a este esport que existix en el municipi amb més de 400 persones associades en el conjunt de Cabanes i La Ribera”.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, per la seua banda, ha ressaltat el suport prestat per part del consistori per a fer possible este camp de tir i poder satisfer l'afició existent entre els veïns.
Siurana ha explicat que “estem satisfets per disposar d'unes instal·lacions d'estes característiques que són una de les més modèliques i preparades que existixen en la província, sens dubte”.
Una inauguració oficial que, finalment, va tindre lloc el 19 de març amb motiu de la Primera Tirada puntuable per al Campionat Provincial de Regularitat de Tir de Coloms a Braç.

Imatges: 
tir-pq.JPG
tir-1.JPG
Site developed with Drupal