Formulari de cerca

Cabanes i Diputació readapten el Pla d'Instal·lacions Esportives que permetrà estalviar 400.000 euros fins al 2015

L'Ajuntament construirà en esta legislatura un complex esportiu amb dos pistes de pàdel i vestuaris i millorarà les de tenis.
L'Ajuntament de Cabanes i la Diputació de Castelló modificaran la quantia del Pla d'Instal·lacions Esportives previstes per al municipi fins a l'any 2015 a fi d'adaptar-ho a la situació econòmica actual.L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, així ho va transmetre al diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, que es va mostrar partidari de realitzar la modificació que permetrà a l'Ajuntament estalviar més de 400.000 euros en els pròxims quatre anys.

El primer edil de Cabanes va explicar al diputat que la quantitat prevista en un primer moment que havia de ser assumida per l'Ajuntament ascendia a 700.000 euros per a la construcció i adequació de les instal·lacions esportives en el municipi “és en estos moments inassumible” pel que dins de la política de contenció del gasto s'ha optat per fer una modificació del projecte respecte a la quantia inicial i rebaixar-ho fins a 250.000 euros”.

Amb eixe pressupost, el consistori de Cabanes té previst realitzar un complex esportiu amb vestuaris i dos pistes de pàdel, a més de millorar les instal·lacions per a la pràctica del tenis, una instal·lació que ha sigut molt demandada pels veïns.

L'alcalde va insistir en el fet que en èpoques com l'actual “l'Ajuntament ha de fer retalls i hem optat per sacrificar algunes instal·lacions esportives ja que una inversió de 700.000 euros en els pròxims quatre anys és de moment inassumible, i hi ha altres necessitats més prioritàries”.

Imatges: 
inst-deportivas-peq.JPG
Site developed with Drupal