Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 10:15
Cabanes destina 20.000 euros per a activar projectes d'emprenedors i crear ocupació
L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha firmat un conveni de col·laboració amb AES, empresa d'economia social de la província de Castelló, amb l'objectiu de posar en marxa enguany iniciatives d'emprenedors del municipi i crear ocupació.

<p>L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha firmat un conveni de col·laboració amb AES, empresa d'economia social de la província de Castelló, amb l'objectiu de posar en marxa enguany iniciatives d'emprenedors del municipi i crear ocupació.

El conveni és la continuació del programa "Cabanes emprende", iniciat l'any passat amb cursos de formació en què es van abordar les fórmules per a incentivar l'ocupació amb els recursos locals i del que van eixir alguns projectes que en 2013 es van a posar en marxa.

Pel conveni, l'Ajuntament de Cabanes destinarà 20.000 euros a donar als emprenedors tot tipus d'assistència jurídica, empresarial, econòmica i logística amb professionals en cada una de les matèries, a fi de fer viables els seus projectes i que comencen a treballar este mateix any.

Les iniciatives que es van a impulsar estan relacionades amb el sector servicis, turisme, agricultura i biomassa i totes elles estan liderades per veïns de Cabanes, en la seua majoria jóvens emprenedors, que comptaran gràcies a l'aportació econòmica de l'Ajuntament, amb una assistència individualitzada i directa per a portar avant els seus projectes. A més coneixeran de primera mà experiències laborals amb èxit que s'han desenvolupat en altres llocs i seran guiats en tot el procés per professionals que els assessoraran des del moment en què s'ha gestat la idea fins que la mateixa siga una realitat en el mercat.

L'alcaldessa Estrella Borrás ha destacat que este conveni “és la continuació d'una de les nostres prioritats com a equip de govern, ajudar els nostres veïns a impulsar iniciatives emprenedores per a eixir de la crisi”.

L'alcaldessa va reiterar que després de la creació de la regidoria d'Ocupació, fa ara sis mesos quan va prendre possessió, “hem apostat per incrementar la partida de formació un 300% respecte al 2012 i amb este conveni volem fer realitat els projectes dels nostres emprenedors”.

Borrás es va mostrar convençuda que “el gran potencial de Cabanes i La Ribera és la nostra gent” i va afegir que “la nostra experiència en sectors tradicionals com l'agricultura o iniciatives innovadores en sectors com a servicis, biomassa i turisme nos bridan una oportunitat que hem d'aprofitar pel que els emprenedors tindran en tot moment al seu costat a l'Ajuntament”. “La millor política social que es pot fer en estos moments és la que contribuïx a crear ocupació”. 
</p>

Site developed with Drupal