Formulari de cerca

Dimecres, Maig 22, 2013 - 15:15
Cabanes despedix a la Mare de Déu de les Santes en una multitudinària romeria
Cabanes va despedir el dilluns a la Mare de Déu de les Santes en la seua tornada a l'ermitori amb una multitudinària romeria de fidels i veïns que van acompanyar la patrona després dels quinze dies en què la Mare de Déu ha romàs en l'Església Parroquial del municipi

Cabanes va despedir el dilluns a la Mare de Déu de les Santes en la seua tornada a l'ermitori amb una multitudinària romeria de fidels i veïns que van acompanyar la patrona després dels quinze dies en què la Mare de Déu ha romàs en l'Església Parroquial del municipi.

A les deu del matí la Mare de Déu feia la seua entrada en l'ermitori de les Santes, on moltes persones l'estaven esperant des de primeres hores. Els quintos de 2013 portaven a la Mare de Déu i la van acompanyar a l'interior de l'ermita, on romandrà fins a l'any pròxim.

Centenars de veïns de Cabanes van aprofitar el dia festiu per a viure una jornada de germandat en què es va esmorzar en les voltants de l'ermita de les Santes després de la missa de despedida de la Mare de Déu.

Amb la tornà, Cabanes dóna per acabades les festes patronals del mes de maig, que van començar el passat dia 4 amb l'Entrà de Maig i que s'han prolongat fins hui, amb la celebració de la Pasqua de Pentecosta, que marca el final de les celebracions.

 

Site developed with Drupal