Formulari de cerca

Cabanes demana suport a la Diputació per a consolidar l'Arc com referent de les Viles Romanes de l'Arc Mediterrani

El diputat de Turisme i la gerent del Patronat s'interessen pel projecte presentat a la Conselleria que inclou un centre d'interpretació en la Via Augusta.
El diputat de Turisme, Andrés Martínez, i la gerent del Patronat Provincial, Virginia Ochoa, han conegut este matí el projecte que l'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha presentat a la Conselleria d'Infraestructures per a millorar i adequar l'Arc Romà i el seu entorn i convertir-ho en un referent turístic que consolide al municipi com a centre de les Viles Romanes de l'Arc Mediterrani.
El projecte, presentat en la Conselleria el passat 12 de maig, consistix en la creació d'un passeig fins a la zona de l'Arc, la millora de l'entorn i protecció del monument, així com la creació d'un centre d'interpretació que pose en valor l'Arc i la Via Augusta, amb servicis turístics adaptats a les necessitats dels visitants.
La Diputació ha mostrat a l'Ajuntament de Cabanes tot el seu suport per a tirar endavant el projecte, conscients que l'Arc Romà és el principal atractiu de Cabanes. En la reunió, l'alcalde de Cabanes i la regidora de Turisme, Lucía García, han explicat als representants provincials les línies estratègiques de Turisme en la pròxima legislatura, que consistiran a posar en valor els recursos patrimonials, culturals, històrics i naturals a fi de consolidar l'arrancada de la població i crear llocs de treball entorn del sector turístic.
La gerent del Patronat i el diputat provincial s'han compromés a recolzar l'alcalde popular en els seus projectes, així com en la creació d'un Patronat Municipal de Turisme que aglutine els interessos dels empresaris locals de sector i guie la política turística del consistori. Al mateix temps, s'han interessat per la millora i condicionament de la platja del "Quartel Vell", zona nudista de tres quilòmetres de costa, que l'alcalde vol posar en valor i dotar de servicis de cara a la pròxima temporada de 2012.
“Cabanes té un extraordinari potencial turístic que volem explotar, amb recursos naturals, patrimonials i costumistes que complementen l'oferta de la província, al disposar de costa i interior i d'un extens patrimoni natural i patrimonial, amb una tradició romana molt important”, ha indicat Francisco Artola.
L'alcalde ha agraït la visita dels representants provincials a Cabanes, on han visitat in situ l'Arc i han conegut el projecte emblemàtic que l'equip de govern vol que siga una realitat en este mandat.

Imatges: 
visita-arco-romano-peq.JPG
Site developed with Drupal