Formulari de cerca

Divendres, Abril 5, 2013 - 16:00
Cabanes demana a la DGT i a la Subdelegació alternatives per a millorar la seguretat vial en La Ribera
L'Ajuntament de Cabanes ha sol·licitat a la Direcció General de Trafique i a la Subdelegació de Govern que estudien alternatives per a millorar la seguretat vial en La Ribera de Cabanes, principalment en els nuclis urbans en què la proximitat amb la carretera Nacional fan prou complicat el pas de vianants.

<p>L'Ajuntament de Cabanes ha sol·licitat a la Direcció General de Trafique i a la Subdelegació de Govern que estudien alternatives per a millorar la seguretat vial en La Ribera de Cabanes, principalment en els nuclis urbans en què la proximitat amb la carretera Nacional fan prou complicat el pas de vianants.

L'equip de govern que presidix Estrella Borrás complix així amb el compromís adquirit en el passat ple ordinari del mes de desembre, en el que es va acordar reclamar mesures per a garantir la seguretat dels vianants i els veïns que viuen en La Ribera.

L'escrit dirigit a la DGT i la Subdelegació informa que els nuclis de l'Entroncament, la Venta-Estació i la zona del Bar Tere estan travessats per la carretera Nacional 340, amb el risc que això comporta per als veïns. La notificació a la DGT i Subdelegació explica a més que els escolars del barri de L'Estació han de creuar diàriament esta perillosa via de comunicació quan tornen del col·legi i l'autobús la deixa en la zona oposada a les vivendes, per la qual cosa s'ha reclamat que s'estudien alternatives a fi d'incrementar la seguretat, com que es destinen guàrdies civils de tràfic per a regular el pas dels vianants, principalment en horari escolar.
</p>

Site developed with Drupal