Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:15
Cabanes demana a Cadastre la revisió de la ponència de valors per a adaptar el preu d'immobles i sòl a la situació actual
L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha sol·licitat a la Direcció General de Cadastre una sol·licitud de revisió done-la ponència de valors a fi d'adaptar a la situació actual el valor dels béns de naturalesa urbana, una petició que es va fer pública en el ple del 27 de desembre 2012.

<p>L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha sol·licitat a la Direcció General de Cadastre una sol·licitud de revisió done-la ponència de valors a fi d'adaptar a la situació actual el valor dels béns de naturalesa urbana, una petició que es va fer pública en el ple del 27 de desembre 2012.

 L'alcaldessa va informar l'oposició que mentrestant “l'Ajuntament de Cabanes l'any passat va abaixar el tipus impositiu. Actualment ho tenim en el 0,692 % després de la pujada del 0,042% del Reial Decret Legislatiu del 20/2011, per la qual cosa es va pujar l'impost a tots els municipis, sent un dels tipus més reduïts de la província”. L'alcaldessa va citar com a exemple altres poblacions subjectes també al boom immobiliari i amb semblants característiques de població, com és el cas de Moncofa, “on el tipus impositiu se situa entre el 0,80 i el 0,90%, governat per la coalició PSOE-bloc”.

Per la seua banda, la regidora d'Hisenda Lucia García, va lamentar la demagògia que es fa des de l'oposició “acusant a l'equip de govern de pujar un 22% els impostos, quan és rotundament fals. El que ha pujat han sigut els ingressos per les altes dels nous béns urbans en les zones d'expansió, però l'oposició fa un ús demagògic d'estes dades a posta que  no són reals”.

L'edil d'Hisenda va assegurar que l'important “és la intenció del PP per treballar a la recerca del millor per als veïns de Cabanes i prova d'això és l'aprovació del pressupost més real que hem pogut presentar, “a què per cert han votat en contra tant el grup UNITS PEL POBLE i el PSPV-PSOE. L'equip de Govern lamenta la falta d'iniciativa i de ganes de treballar de l'oposició per este poble.
 
L'equip de Govern aposta a invertir en formació ja que la millor política social que es pot fer en estos moments de crisi econòmica és aquella que crea ocupació.
</p>

Site developed with Drupal