Formulari de cerca

Cabanes demana al Consell el vial Cabanes-Orpesa i la restauració de l'Arc Romà

Joaquín Borrás qualifica ambdós infraestructures com “prioritàries” per al desenvolupament turístic del municipi i oferix el seu suport a l'alcalde Francisco Artola.
L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha transmés al delegat del Consell, Joaquín Borrás, la necessitat acabar el vial Cabanes-Orpesa, una infraestructura que el primer edil de Cabanes ha qualificat com “prioritària” per al desenvolupament turístic del municipi.
L'alcalde va demanar suport al delegat del Consell a Castelló, que ha visitat l'Ajuntament, perquè l'obra puga incloure's en els Pressupostos de la Generalitat per al 2012. Borrás ha coincidit amb l'alcalde en què es tracta d'una actuació “d'imperiosa necessitat” i que tant ell com la Conselleria “som conscients que és urgent i prioritària” amb el que ha mostrat a l'alcalde el seu compromís de transmetre a la nova consellera d'Infraestructures esta petició del nou equip de govern de Cabanes.
Borrás i Francisco Artola han analitzat en la reunió altres actuacions importants per a Cabanes que està previst escometre durant esta legislatura. L'alcalde ha indicat que la Diputació Provincial “ens va a ajudar a posicionar-nos com referent turístic i Vila Romana del Mediterrani”, una iniciativa que el delegat del Consell ha vist com “molt positiva” i s'ha compromés a mediar tant amb la Conselleria d'Infraestructures com la de Cultura i Turisme perquè el projecte siga una realitat en breu. Cabanes va presentar l'esmentat projecte en la Conselleria el passat 12 de maig per a millorar les voltants de l'Arc Romà i dotar la zona d'un centre d'interpretació i una àrea de servicis.
Tant l'alcalde com les regidores de Turisme i Cultura, Lucía García i Estrella Borrás, han iniciat les gestions per a sol·licitar a la Direcció General de Patrimoni ajuda per a restaurar l'Arc, unes gestions que des de la Delegació del Consell a Castelló es van a agilitzar perquè la millora d'un dels vestigis més importants de la cultura romana en el Mediterrani es duga a terme a curt termini.

Imatges: 
vial-cabanes-orpesa-peq.JPG
vial-Cabanes-Orpesa.JPG
Site developed with Drupal