Formulari de cerca

Cabanes demana a Agricultura que incloga la senyalització de les rutes turístiques en el Ruralter-Leader 2011

L'Ajuntament de Cabanes ha sol·licitat que la senyalització de les Rutes Turístiques pel municipi s'incloga entre els projectes aprovats pel Programa Ruralter-Leader per al 2011.
Es tracta d'una ambiciosa actuació que pretén la senyalització d'una sèrie de rutes que es troben al llarg del terme municipal i que poden usar-se tant per a realitzar senderisme com per a anar amb bicicleta.
Les ajudes d'este programa són concedides per la Conselleria d´Agricultura i fan referència a actuacions relacionades amb la qualitat de vida en les zones rurals i la diversificació de l'economia rural.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha explicat que la senyalització d'estes rutes resultarà molt important per al creixement turístic del municipi ja queés que reforçarà esta oferta de tipus mediambiental.
Siurana ha dit que “hem d'assenyalar que és una alternativa que ens demanden els visitants i que considerem que tenim que sol·licitar per a comptar amb un nombre més gran d'atractius turístics”.
I és que des del consistori són conscients que a pesar de la gran quantitat de rutes que existixen en el terme municipal al no estar indicades i desenvolupades els visitants no poden accedir a elles perquè no les coneixen.
Les rutes que sol·licita el consistori serien les que passen pels recorreguts següents: Bassa de Quila, Solana-Clauet-Cabanes, Cabanes-Ferradura, Ruta Santa Àgueda-Castell de Miravet, Els Santes- Bartolo, o la Font del Perelló-Castell-Castell de Miravet.
Completen la llista Cabanes-Arc-Mas de Nabero-Pobla Tornesa, Cabanes-Vilanova-Cabanes, Cabanes-Morrudet-Les Santes-Cabanes, Cabanes-Gaidó, Cabanes-ruta dels Treballadors i Cabanes-Pou de Saura.

Site developed with Drupal