Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:30
Cabanes delecta el turista alemany i nacional amb la gastronomia de l'ametla
Les II Jornades Gastronòmiques de l'Ametla estan aconseguint consolidar a Cabanes com un destí de cap de setmana per a centenars de turistes estrangers i nacionals.

<p>Les II Jornades Gastronòmiques de l'Ametla estan aconseguint consolidar a Cabanes com un destí de cap de setmana per a centenars de turistes estrangers i nacionals. El primer cap de setmana dedicat a l'ametla marcona va complir el seu objectiu amb centenars de persones que van arribar al municipi per a disfrutar d'un cap de setmana entre ametlers en flor, exposicions, visites guiades pel centre històric, el Museu Eclesiàstic i la coneguda Ruta del Torró, de la mà d'una de les empreses amb més prestigi internacional, Torrons Sant Lluís, ubicada a Cabanes.

Visitants estrangers, principalment alemanys que residixen durant l'hivern en el càmping Torrelasal 2, així com veïns d'altres municipis de la província, van aprofitar el cap de setmana per a disfrutar a Cabanes i La Ribera de menús tradicionals que elaboren  els restaurants locals Mas de Gaidó, L,Hostal, Toni, Casa Artemi, Els Camioners, Racó de Navarrete i l'hotel La Cava.

Van aprofitar a més les jornades per a conéixer el municipi, que ja té senyalitzat el seu centre històric amb els llocs més significatius, l'Arc Romà o l'Església Fortalesa de La Ribera de Cabanes, entre altres.  La degustació de dolços típics elaborats amb ametla va ser un altre dels grans atractius, com els que va preparar el forn local Forn de Pepa.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va agrair la col·laboració que han realitzat els restaurants i establiments locals i va destacar l'esforç que es realitza entre tots per a consolidar la població com un destí de cap de setmana per als milers d'estrangers que residixen en la província durant els mesos d'hivern, o el turisme familiar. "Cabanes té un potencial important que hem d'aprofitar i comptem per a això amb l'ajuda dels empresaris locals, que representen una de les principals fortaleses de Cabanes".
</p>

Imatges: 
Site developed with Drupal