Formulari de cerca

Cabanes crearà una comissió de treball amb els empresaris per a promocionar-se com a destí d'interior i costa

Cabanes es promocionarà l'any pròxim com a destí de costa i interior amb l'ajuda dels empresaris locals, que treballaran junt amb l'equip de govern en una comissió per a consolidar el municipi amb iniciatives que atraguen visitants durant tot l'any.

L'alcalde, Francisco Artola, la regidora de Turisme, Lucia García, i la de Cultura, Estrella Borrás, es van reunir ahir amb els empresaris en una jornada de treball en què es van exposar alguns projectes en què està treballant l'Ajuntament de cara a l'any pròxim. En la reunió es va acordar crear una comissió de treball amb representants de cases rurals, bars, restaurants, allotjaments i càmpings, tant de Cabanes com de La Ribera, a fi de desenvolupar iniciatives que òbriguen l'oferta turística de Cabanes i la situen com un destí preferent de cap de setmana. A més, hi haurà un seguiment especial per al turisme de costa que cada estiu visita La Ribera de Cabanes a fi de promocionar les platges locals entre un tipus de turista que busca platges més solitàries, apartant-se de destins més tradicionals, a més del turisme estranger. Este passat estiu l'Oficina de Cabanes ha registrat els seus millors dades de petició d'informació, amb més de 2.000 visites, de les que un 15% han sigut estrangers, principalment francesos.

La regidora de Turisme, Lucia García, va explicar algunes de les propostes que l'Ajuntament té previst realitzar en els pròxims mesos, com la promoció de la gastronomia tradicional de Cabanes, visites guiades, l'organització d'estades de cap de setmana amb atractius com la Fira Agrícola o la millora del material promocional. En este sentit, García va destacar que l'Ajuntament està treballant ja en l'elaboració d'una guia turística de Cabanes, molt gràfica, en la que s'incloga tota l'oferta turística del municipi, que actualment està dispersa en diversos documents.

Site developed with Drupal