Formulari de cerca

Dilluns, Octubre 15, 2012 - 12:15
Cabanes crearà tres grups de treball perquè els veïns incentiven l'ocupació en agricultura, biomassa i turisme i oci
L'Ajuntament de Cabanes en col·laboració amb Intercoop, impulsarà la creació de tres grups de treball, integrats pels veïns, a fi de dinamitzar l'economia local i marcar el full de ruta en les tres àrees en què Cabanes pot generar ocupació amb recursos propis: agricultura, biomassa i turisme i oci.

Esta és una de les principals conclusions del I Curs d'Habilitats i Tècniques per a Crear Ocupació, que es va celebrar la primera setmana d'octubre i al que van assistir un total de 54 veïns de Cabanes. El curs va estar organitzat per Intercoop-Fruits Secs i l'Ajuntament de Cabanes i en ell es van abordar distintes iniciatives que assentaran les bases de què serà un pla d'ocupació que s'impulsarà des de l'Ajuntament a fi de recolzar i impulsar projectes relacionats amb l'agricultura, la biomassa i el turisme i l'oci com a eixida de la crisi.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, que va clausurar el curs el divendres 5 d'octubre, s'ha mostrat molt satisfeta pel magnífic resultat i el més de mig de centenar de persones que han rebut la formació. Va avançar que la col·laboració amb Intercoop Fruits Secs continuarà “per a plantejar les línies que se seguiran entre novembre i desembre i marcar-nos un full de ruta per a analitzar les propostes presentades”.

Borrás va destacar que el curs “ha servit per a posar sobre la taula idees molt innovadores dels nostres veïns que estaran incloses en el que serà el nostre Pla d'Ocupació fins al final d'esta legislatura”. “El meu màxim objectiu és continuar amb la formació i l'aposta per crear ocupació a Cabanes recolzant-nos en els nostres sectors tradicionals”.

L'alcaldessa va voler agrair a Intercoop-Fruits Secs “el seu suport i aposta per Cabanes” i va recordar que el president Juan Cantavella va anunciar en la inauguració del curs la col·laboració amb l'Ajuntament per a impulsar el sector agrari i noves formes d'agricultura que consoliden llocs de treball en el municipi.

 

Site developed with Drupal