Formulari de cerca

Cabanes convoca el concurs de cartells per a la 505 edició de la "Fira de Sant Andreu"

L'Ajuntament de Cabanes ha convocat el XVIII Concurs de Cartells per a la pròxima edició de la Fira de Sant Andreu que enguany aconseguix la seua 505 edició i que per primera vegada lluirà el distintiu de Festa d'Interés Turístic Provincial.
En el concurs, que està dotat amb un premi de 300 euros per a l'obra guanyadora, podran participar totes les persones que així ho desitgen i presentar totes les obres que vullguen, amb l'única condició que siguen treballs originals i inèdits. Els originals passaran a ser propietat de l'Ajuntament de Cabanes. Els treballs presentats hauran de portar la inscripció 505 EDICIÓ DE LA FIRA DE SANT ANDREU. Dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre del 2012.
El guanyador es compromet a més a dissenyar el format del programa oficial d'actes que editarà el consistori amb motiu de la Fira, que se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre.
Els treballs originals es presentaran en un sobre tancat en les dependències de l'Ajuntament de Cabanes, de 9 a 14 hores. El termini de presentació d'obres acabarà el dia 5 d'octubre del 2012.

Característiques dels treballs

Site developed with Drupal