Formulari de cerca

Cabanes contracta un estudi per a conèixer la demanda d'habitatge protegit

L'ajuntament de Cabanes , a través de la seva Junta de Govern, ha adjudicat un contracte per a la realització d'un estudi quantitatiu de les necessitats de demanda interna d'habitatge protegit.

 

Una actuacion desenvolupada per l'equip de govern, presidit per l'alcalde Artemio Siurana, que ha estat adjudicada per un import total de 12.800 a l'empresa Tecnigrama AEM S.A. L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha destacat la necessitat de portar a terme aquest estudi orientatiu pra amb els seus resultats poder escometre de manera directa que habitatge d'aquesta categoria precisa una expansió demógráfica molt important pel que com responsables del consistori hem de saber la demanda que s'espera en els proximos anys.

 

Aquest estudi ha de recollir el major nivell d'informació respecte al comportament del mercat d'habitatge a Cabanes , els seus impactes previsibles respecte a les previsions del sòl , entre altres aspectes. Tambien s'ha de completar aquest estudi quantitatiu de necessitats de demanda interna d'habitatge protegit amb altres qüestions sociològiques que puguin resultar d'interès per a adoptar posteriorment tals mesures.

 

I és que el padró d'habitants del municipi de la Plana Alta a 1 de gener de 2006 certifica que s'han arribat a les 3000 persones censades, dels quals els emigrants representen el 18 per cent.

 

Com a conseqüència d'aquest augment de població es fa necessària una actuació en matèria d'habitatge pel que aquesta acció de l'equip de govern es considera convenient per a conèixer la futura demanda.

 

Una situació que s'espera que vagi a més en el futur immediat pel gran nombre de persones que han escollit el municipi com primera residència atrets per la gran quantitat de treball que es tro

Site developed with Drupal