Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 11:30
Cabanes condiciona la platja i repara les dutxes i fanals per a Setmana Santa
L'Ajuntament de Cabanes ha acabat els treballs de condicionament i millora de la platja de Torre la Sal de cara a la Setmana Santa. Els treballs han consistit en la retirada d'algues, anivellació de l'arena de la platja, neteja de l'entorn i desbrossament de les zones pròximes al litoral i arreglaments de dutxes i pintat de fanals i papereres.

<p>L'Ajuntament de Cabanes ha acabat els treballs de condicionament i millora de la platja de Torre la Sal de cara a la Setmana Santa. Els treballs han consistit en la retirada d'algues, anivellació de l'arena de la platja, neteja de l'entorn i desbrossament de les zones pròximes al litoral i arreglaments de dutxes i pintat de fanals i papereres.

Els treballs s'han iniciat esta setmana i demà dimecres estarà la platja llesta per a ús dels turistes i visitants que opten per Torre la Sal durant estos dies de Pasqua.

L'Ajuntament mantindrà la platja en condicions per al seu ús des de Setmana Santa fins que acabe l'estiu, a fi que el turisme de cap de setmana que comença a visitar la costa en els mesos d'abril i maig gaudi d'una platja en condicions des de Setmana Santa.

Des de l'equip de govern s'ha assegurat que la neteja i manteniment del litoral és una de les prioritats “a pesar que l'oposició haja criticat que no s'estava fent res, la veritat és que per a l'inici de la temporada la Ribera de Cabanes tindrà la platja en condicions”.
</p>

Imatges: 
Site developed with Drupal