Formulari de cerca

Cabanes concedix a l'IVVSA la llicència per a la construcció de 32 VPO

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cabanes ha concedit a l'Institut Valencià de la Vivenda S.A. (IVVSA) la llicència d'obres per a la construcció d'un total de 32 vivendes de protecció oficial (VPO) i aparcaments.
Esta decisió, que va ser aprovada en sessió celebrada el 13 de gener del 2011, suposa la posada en marxa del projecte de construcció de VPO en el municipi tal com es va acordar en el seu moment amb la Generalitat.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha mostrat la seua satisfacció per considerar que la iniciativa que va gestar en el seu moment l'executiu municipal serà una realitat en un termini de temps raonable.
Siurana ha indicat que “es tracta d'una promoció pública de vivendes que servirà per a poder donar eixida a un segment de la població, com és la gent jove, que té difícil accés al mercat de la vivenda”.
Es tracta d'una promoció impulsada per l'IVVSA, en terrenys cedits pel consistori, en una zona de futura expansió urbanística del municipi, com són els carrers Borriol i Vall d´Alba.
A partir d'este moment, l'IVVSA disposa d'un termini màxim estimat en sis mesos per a poder donar inici a les obres de construcció d'este projecte d'edificació de 32 vivendes protegides i aparcaments.
La primera autoritat municipal, en este sentit, ha informat que el termini màxim d'execució de l'obra s'ha fixat en un total de 24 mesos comptant este projecte amb un pressupost de 2.004.956 euros.
Per la seua banda, l'alcalde de Cabanes ha recordat que amb este tipus d'actuacions es fa evident el sentit social de l'equip de govern que presidix que cosina la posada en marxa d'este tipus de projectes.
Siurana ha afegit que el consistori sempre recolzarà actuacions com la que impulsa l'IVVSA que suposen, sens dubte, una millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi, en este cas en tot allò relacionat amb la primera vivenda.

Site developed with Drupal