Formulari de cerca

Cabanes complix amb la tradició i acompanya la seua Patrona en la tornada a l'ermita de les Santes

Centenars de veïns de Cabanes van acompanyar el dilluns 28 de maig a la patrona en la seua tornada fins a l'ermita de les Santes, en la celebració de la Pasqua de Pentecosta, que cada any marca la tornada de la Mare de Déu de les Santes al seu ermitori.

Puntual a les huit del matí, la patrona eixia de l'Església Parroquial, on ha estat des del passat 5 de maig, quan va arribar a Cabanes en la tradicional romeria que marca l'inici de les festes amb què cada any s'homenatja a la Mare de Déu.

La imatge de la Mare de Déu de les Santés arribava a l'ermitori, a coll dels quintos de 2012, passades les nou i mitja, entre els aplaudiments dels centenars de veïns que l'acompanyaven. A les deu es va celebrar la tradicional missa en l'ermitori.

Durant tot el matí, van ser molts els que es van acostar a disfrutar de l'últim dia de les festes de maig, un dia festiu en què els veïns i les penyes van celebrar a més un esmorzar popular que es va prolongar fins al migdia. Posteriorment es va degustar una paella monumental.

Imatges: 
les-santes3-peq.JPG
les santes3-bis.JPG
Site developed with Drupal