Formulari de cerca

Cabanes commemora el dia de la Dona amb una exposició de pintura organitzada per les Mestresses de Casa

Cabanes commemora el Dia de la Dona Treballadora amb una exposició de pintura organitzada per l'Associació de Mestresses de Casa Ildum, que serà inaugurada dissabte dia 10 de març, a la Casa de la Cultura.

La presidenta de l'Associació, Mª Carmen París, ha explicat que la mostra arreplega els treballs realitzats en els últims mesos per les dones de Cabanes en el curs dirigit per María Teresa Juesas Fornás.

Amb esta exposició es pretén rendir un homenatge a la creació artística de les dones de Cabanes. Un total de tretze dones han participat en el curs junt amb la professora i veuran exposats els seus treballs a la Casa de la Cultura este cap de setmana, en horari de 12 a 14 hores al matíns i de 17 a 20 hores a les vesprades. La clausura es realitzarà el diumenge, a les 20 hores, amb una tradicional "xocolatà" per als assistents.

Els treballs que romandran exposats en la Casa de la cultura de Cabanes han sigut realitzats per Pilar Badal, Desiré Boira, Feli Casanova, María Pilar Escuriola, Concha Falcó, María Teresa Gual, María Pilar Herrasti, Lolita Julve, Soledad Mulet, Mari Carmen París, Amparo Pelechá, Paca Sales i Pilarín Tena.

Imatges: 
dia de la dona-peq.JPG
dia de la dona.jpg
Site developed with Drupal