Formulari de cerca

Cabanes comença el procediment per a adjudicar les diferents actuacions del Pla Camps

L'Ajuntament de Cabanes ha començat a posar en marxa les diferents actuacions que formen part del Pla d'Inversió Productiva dels Municipis, conegut popularment com el Pla Camps.
I és que Cabanes ha rebut una subvenció de 626.245 euros per a realitzar un total de sis obres que tenen com a principal objectiu el de millorar les infraestructures i equipaments del municipi.
Ja s'ha iniciat el procediment per a l'adjudicació de l'adequació del Frontó del Poliesportiu, amb un pressupost de 56.519'60 euros així com la substitució del col·lector general de la Venda de Sant Antoni amb 35.000 euros.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la importància d'escometre esta sèrie d'obres que suposaran una millora notable del nivell de les infraestructures i servicis per als veïns del municipi.
Siurana ha dit que "la nostra missió és la de modernitzar i adequar de forma gradual tot allò que té a veure de millorar la qualitat de vida dels veïns com són les infraestructures i equipaments".
La primera autoritat municipal va indicar, així mateix, que la primera obra adjudicada del Pla Camps va ser la de la Canalització del Barranc de Ravatxol per 71.697'76 euros en què espera que s'inicien prompte les obres.
D'esta manera, faltaran per licitar i adjudicar fins a tres actuacions més del Pla Camps com són la construcció del pas elevat en el carrer Gaidó amb 298.823'78 euros de pressupost.
O l'adequació ambiental en la zona pública El Molinet amb un pressupost d'eixida de 32.312'59 euros i l'adequació de la plaça de les Antigues Escoles per a activitats a l'aire lliure amb 149.138'63 euros.
L'alcade de Cabanes, Artemi Siurana, confia que al llarg del primer semestre de 2010 poguera estar totes estes actuacions finalitzades, en el cas de complir-se amb els terminis establits.

Site developed with Drupal