Formulari de cerca

Cabanes celebra la 502 edició de la "Fira de Sant Andreu"

El municipi de Cabanes celebra este cap de setmana la 502 edició de la Fira de Sant Andreu amb la presència de més de 200 expositors dels sectors agrícoles i ramaders, especialment.
Una vegada més, els carrers cèntrics d'este municipi albergaran al llarg d'estos dies, 27, 28 i 29, a més de 200 estands per a mostrar als assistents tant productes artesanals com les últimes innovacions de maquinària agrícola.
Seran els carrers de La Fira, Fray Gabriel Ripollés, Plaça de la Constitució, Teatre, Poncio Torrellas, Ramon i Cajal, Avinguda Maestrat, els carrers de Sant Josep i Ildum així com la Plaça de Tinença de Miravet.
La Fira de Sant Andreu s'ha convertit en els últims anys en un dels referents d'este segment econòmic pel que fa referència al sector agrícola i ramader de les comarques castellonenques.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la importància que té la celebració d'esta fira agrícola com dinamitzadora de l'economia local.
Siurana ha indicat que “estem satisfets de la presència dels expositors que acudixen a la fira i també als milers d'assistents que tenim any a any el que suposa un èxit per a tots”.
Per la seua banda, les milers de persones que s'acosten este cap de setmana a Cabanes per a assistir a la 502 edició de la Fira de Sant Andreu també podran disfrutar d'activitats paral·leles.
D'esta manera, una opció consistirà a assistir a l'exposició ramadera que enguany aconseguix la seua sexta edició o a la fira medieval sense faltar tampoc assistir a les exposicions culturals

Imatges: 
diptico-b.JPG
Site developed with Drupal