Formulari de cerca

Cabanes cedix a l' IVVSA els terrenys per a construir 32 vivendes de protecció oficial

L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha formalitzat este dimarts, 11 de març, la cessió a l'IVVSA dels terrenys perquè s'inicien immediatament els tràmits per a la construcció de 32 vivendes de protecció oficial.

Un acte que ha tingut lloc en la seu de l'IVVSA amb la presència del seu gerent, Francisco Javier Sogorb, i davant del notari de la ciutat de València, Alejandro Cervera Taulet.

Es tractava de l'última actuació que era necessària perquè a partir d'ara siga l'IVVSA qui comence immediatament tots els tràmits que siguen necessaris per a la promoció de les dites vivendes.

I és que el ple de l'Ajuntament de Cabanes aprovava amb data 13 de setembre la cessió a l'IVVSA d'una parcel·la urbana siuada en la UE1 amb una superfície de 1.047'27 metres quadrats destinada a esta finalitat.

Posteriorment, amb data 21 de desembre se subscrivia el conveni que regulava la col·laboració entre ambdós institucions i que permetien realitzar l'execució d'este ambiciós projecte amb caràcter social.

 L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la importància d'esta situació ja que suposarà la construcció de 32 vivendes protegides en un sòl que ha sigut cedit pel consistori a l'IVVSA.

Siurana ha dit que "es tracta d'un esforç que fa el consistori per a poder actuar en este sentit per a poder ajudar sobretot als més jóvens que són els que més difícil tenen trobar la seua primera vivenda".

Un solar que se cedix, mentrestant, que es troba situat en una de les zones de futura expansió urbanística del municipi, en concret es troba en una parcel·la confrontant del centre de la Tercera Edat.

Es tracta d'una actuació en matèria de vivenda protegida, per la seua banda, que resulta pionera per a un municipi de la grandària poblacional de Cabanes, i que s'espera que comence en breu termini.

Site developed with Drupal