Formulari de cerca

Cabanes buscarà altres opcions per a no construir una torre de 30 plantes en Torre la Sal

L'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, ha explicat els motius per què ha retirat este matí de l'orde del dia del ple ordinari el punt per a exposar al públic el Pla Especial de Protecció de Torre La Sal, indicant que l'equip de govern entén que pot haver-hi altres opcions a construir una torre de 30 altures en primera línia d'una de les platges més idíl·liques de la Comunitat Valenciana.

El Pla Especial amplia la zona de protecció que en un principi es limitava a la contornada de la torre sentinella per a incorporar la protecció de les restes arquológicos apareguts durant les prospeccions. A pesar que el dilluns va passar el punt per la comissió informativa d'Urbanisme per a exposar el Pla de Protecció al públic, finalment el PP ha decidit retirar el punt del ple al no estar conformes amb l'opció de l'aprofitament de la volumetria en una sola torre, com plantejava l'empresa.

"Vull buscar altres opcions i segur que es pot arribar a algun enteniment ja que la construcció d'un bloc de trenta altures en el Pai Torre La Sal no és la millor opció per a una platja amb un entorn envejable i en portes del parc natural del Prat de Cabanes", indica la primer edil. L'alcaldessa ha insistit en el fet que ha sigut una decisió de tot l'equip de govern "perquè al PP ens mou l'interés comú i el millor per al nostre poble".

Per a Borrás ara s'obri una etapa de plantejar distintes opcions per a recuperar la volumetria perduda respectant les poblades iberes i restes del neolític i conjugant estos interessos amb els de Cabanes i la nostra platja, un espai únic que entre tots hem de protegir"

Site developed with Drupal